Αθήνα
16
09
2023
ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΑ ΝΕΑ

SEASONS AC - TILL SILENCE BREAKS - SAISEI - KISS ME CLEOPATRA

Ένα κορυφαίο line-up, αποτελούμενο απο 4 metalcore μπάντες πανέτοιμες να τα “σπάσουν”, έρχονται να μας ταρακουνήσουν στο συναυλιακό υπόγειο των Εξαρχείων!
Ένα κορυφαίο line-up, αποτελούμενο απο 4 metalcore μπάντες πανέτοιμες να τα “σπάσουν”, έρχονται να μας ταρακουνήσουν στο συναυλιακό υπόγειο των Εξαρχείων!

Κάποια νεοσύστατα, και κάποια όχι τόσο συγκροτήματα του σκληρού ήχου θα μας παρουσιάσουν ένα από τα σημαντικότερα events τηςΑθηναικής μουσικής τοπικής σκηνής!


Seasons AC

Οι Seasons AC είναι ένα 5μελές melodic hardcore punkσυγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα είναι ενεργό από τις 01/03/2015 όπουπραγματοποίησε το πρώτο headline show στην Αθήνα.



Έπειτα ακολούθησαν αρκέτες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχίαμε αφορμή το πρώτο τους EP ‘’4’’ συμπεριλαμβανομένων άλλων 2 headline showsόπως επίσης με αρκετά ονόματα από το εξωτερικό (While She Sleeps, The AmityAffliction, Caliban, Deez Nuts). Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει αλλά 2 digitalsingles (BLACK, Petrichor) και ένα full length album (SALUTE&LONGLIVE)



https://www.youtube.com/watch?v=5Nr0Yl8OKIE



Till Silence Breaks

Οι TillSilence Breaks είναι ένα 5μελές post-metalcore συγκρότημα απότην Αθήνα. Το 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EPμε τον τίτλο «Outcast» και στην συνέχεια προσανατόλισαν τον ήχο τους σε πιο modern metal και postmetalcore κατευθύνσεις. Δυνατά riffs και breakdowns, μουσικό βάθος καιατμοσφαιρικά επίπεδα είναι τα χαρακτηριστικά τους. Τις ζωντανές τους εμφανίσειςτις ξεκίνησαν τέλη του 2022 περιλαμβάνοντας τις σκηνές του An Club και τουKyttaro Live Stage. Αυτόν τον καιρό δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους album μετίτλο «I’m gonna tell God everything” από τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει 4singles.



https://www.youtube.com/watch?v=apy6HCH9FSk



Saisei

Μετά από αρκετές επιτυχημένες κυκλοφορίες single, οι Saiseiεπιστρέφουν με τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει προςτο τέλος του 2023, στον οποίο η μπάντα μάς δείχνει πως δεν φοβάται ναπειραματιστεί και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού της.

Στο βιογραφικό τους αναφέρουν πως η μπάντα συμβολίζει κάτιπερισσότερο από ένα μουσικό πρότζεκτ - είναι η θεμελιώδης ιδέα που συνδέει ταμέλη της μπάντας μεταξύ τους αλλά και μεταξύ του κοινού στο οποίο προσπαθούν ναεπεκταθούν. Έχει μια ιδιαίτερη σημασία, όπως και υπονοεί η πραγματική μετάφρασητης ιαπωνικής λέξης Saisei («αναγέννηση», «δεύτερη ευκαιρία»). Κάτω απο τηνεπιφανειακή προσέγγιση, υποβόσκει η ουσία οτι το συλλογικό παρελθόν, οι τύψειςκαι τα λάθη μας, καθώς και οι μικροί, καθημερινοί, προσωπικοί αγώνες πουκάνουμε, μας έχουν διαμορφώσει και ως εκ τούτου έχουν μετατραπεί σε προτερήματαμας.

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν λοιπόν, έχει τη δύναμη νασυνδέει οποιονδήποτε πρεσβεύει αυτές τις αξίες και το εκφράζουν μέσα από τακομμάτια και τη μουσική τους.



https://www.youtube.com/watch?v=B-ukmHrQ34w



KissMe Cleopatra

Οι Kiss Me Cleopatra είναι ένα πενταμελές electronic metalcoreσχήμα από την Αθήνα. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2022 με απώτεροσκοπό να φέρει ένα φρέσκο ήχο στην σκηνή. Μπλέκοντας ηλεκτρονικούς ήχους,συμφωνικά, ακόμα και ορχηστρικά, οι Kiss Me Cleopatra παραδίδουν την partyπλευρά του metalcore ήχου. Από αυτήν την μπάντα περιμένεις βαριά breakdowns,νοσταλγικά pop ρεφρέν και χορευτικά dance breaks. Με την τελευταία κυκλοφορίατους "You Know What Milena, Let's Forget Everything About Last Night"να δίνει την εικόνα που χαρακτηρίζει την μπάντα και το hit τους "Go ToSleep, Sleepypuff" να παίρνει χιλιάδες streams και αναγνώριση από τοπαγκόσμιο κοινό, οι Kiss Me Cleopatra έρχονται για να δώσουν αυτό που λείπειαπό τα αυτιά του κόσμου.



https://www.youtube.com/watch?v=6MO8Z1Rl2Dk




· Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο An Club

· Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση καιστο ταμείο. (Θα διατίθενται hard copies εισιτήρια στην είσοδο)

· Πόρτες: 20:00.


AN Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια