Αθήνα
29
05
2022
CLUBBING NEWS

1ο VANGUARD - Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard Festival με πλήθος συμμετοχών και κοινού.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard Festival με πλήθος συμμετοχών και κοινού.

Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και εργαστήρια, όλα επιμελώς σχεδιασμένα ώστε να αναδείξουν το «χρώμα» και την ιδιοσυγκρασία των συντελεστών.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου δημιουργήθηκε ένας χώρος συνάντησης και νέων ερεθισμάτων που ώθησε σε επί τόπου δημιουργία και νέες συνεργασίες. Κοινό και καλλιτέχνες αγκάλιασαν το πνεύμα του φεστιβάλ, συνεισφέροντας από κοινού στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ανοιχτού στην έκφραση και την προσωπικότητα όλων όσων παρευρέθηκαν.

Σύμφωνα με έναν εκ των διοργανωτών του φεστιβάλ, τον Δημήτρη Βεντουράκη: «Το Vanguard, εν τέλει, είναι τα ίδια τα άτομα που το απαρτίζουν – σε κάθε επίπεδο – και μόνο με χαρά, ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία μπορούμε να κοιτάμε στο μέλλον κάνοντας την απαραίτητη αυτοκριτική, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες βελτιώσεις, αλλά και με αρκετή όρεξη, καθώς η ανταπόκριση από συντελεστές και κοινό έδειξε πως μια δράση όπως αυτή έχει χώρο για να αναπτυχθεί, έχει νόημα και ακόμη περισσότερο, έχει μεγάλες δυνατότητες».