Αθήνα
08
11
2023
ΠΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Εντυπωσιάζει στο Έναστρον και αφήνει το «σημάδι» της στην νυχτερινή Αθήνα!

Η 20χρονη τραγουδίστρια μαγεύει το κοινό στο Έναστρον. Με την εκρηκτική της εμφάνιση , την ενέργειά της και τις μεγάλες της επιτυχίες!
Η 20χρονη τραγουδίστρια μαγεύει το κοινό στο Έναστρον. Με την εκρηκτική της εμφάνιση , την ενέργειά της και τις μεγάλες της επιτυχίες!

Στον πιο iconic live clubbing προορισμό της πόλης Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχονται τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά και στο ανανεωμένο και κατάμεστο Έναστρον παρουσιάζουν το εντυπωσιακό πρόγραμμα “Electric Nights” έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που τα τελευταία δύο χρόνια σημειώνει back-to-back επιτυχίες και Νο1 hits, εντυπωσίαζει επί σκηνής φορώντας δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Το πρώτο look είναι μια ολόσωμη κρυστάλλινη φόρμα σε ombre χρώματα (μαύρο & λευκό) με ασορτί κρυστάλλινες μπότες. Λίγο μετά, κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις φορώντας ένα μεταλλικό φόρεμα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και αντίστοιχα πέδιλα, ενώ για την εμφάνισή της στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα επέλεξε μια maxi κρυστάλλινη τουαλέτα με cut outs και ασορτί πέδιλα.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν επαναπαύεται στιγμή, καθώς μετά το διπλά πλατινένιο album της «Ευχή» το οποίο χάρισε στο κοινό τα mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς», «Σημάδι», «Φλόγα» & «Ακρόπολη», μας παρουσίασε πρόσφατα την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά με διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών, με το τραγούδι «Όμορφη» να έχει ήδη ξεχωρίσει!!

Η Αναστασία, παρά
το νεαρό της ηλικίας της έχει αφήσει ήδη το «σημάδι» της στην ελληνική δισκογραφία και
έχει κάνει την Ελλάδα να τραγουδά τις «αμαρτίες της» παρασύροντας τους πάντες στους ρυθμούς της!



*Φωτογραφίες: VasileiosF.



***********


Αναστασία - «Όμορφη»



Από το ολοκαίνουργιο EP με τίτλο «Ό,τι Μ’ Αρέσει»





Η Αναστασία παρουσιάζει το νέο της single «Όμορφη» σε συνεργασία με την DUST+CREAM, μέσα από το ολοκαίνουργιο EP της με τίτλο «Ό,τι Μ’ Αρέσει».



Η πιο viral τραγουδίστρια της γενιάς της, μετά την σαρωτική επιτυχία του διπλά πλατινένιου album της «Ευχή» επιστρέφει με μία έκπληξη - ένα mini album με αγαπημένες διασκευές από τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που η ίδια άκουγε από μικρή και που έχει αγαπήσει.



Το πρώτο single από το EP είναι το «Όμορφη» - ένα τραγούδι του Κώστα Τουρνά που μεσουράνησε στα 90s και που απολαύσαμε και με τη φωνή των Stavento το 2005. Το «Όμορφη» ντύνει μάλιστα τη νέα διαφημιστική καμπάνια της DUST+CREAM, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας.



Γεμάτο λάμψη και ομορφιά είναι και το official video του τραγουδιού που επιμελήθηκε ο Bodega, στο οποίο βλέπουμε την Αναστασία να μπαίνει σε super fresh, stylish & beauty διάθεση χάρη στα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της DUST+CREAM.



Τη διασκευή του «Όμορφη» επιμελήθηκαν οι Νίκος Χωρίτος και ο Γιώργος Καλογεράκος, ενώ το EP «Ό,τι Μ’ Αρέσει» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Δείτε το official video του «Όμορφη» εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=f8wpmLCmbas



EP «Ό,τι Μ’ Αρέσει» - Tracklist:



Όμορφη (Μουσική & Στίχοι: Κώστας Τουρνάς)
Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο (Μουσική & Στίχοι: Παντελής Παντελίδης)
Ένα Τσιγγανάκι Είπε (Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης, Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου)
Έχω Έρωτα Μαζί Σου (Μουσική & Στίχοι: Βασίλης Δήμας)
Παλιές Φωτογραφίες – ντουέτο με την Άσπα (Μουσική & Στίχοι: Γιώργος Καλογεράκος)
Αν Είσαι Ένα Αστέρι (Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης)



Βρείτε το EP «Ό,τι Μ’ Αρέσει» εδώ:

https://anastasia.lnk.to/OtiMAreseiPR