Αθήνα
08
12
2023
CLUBBING NEWS

SOCIETY 3000 presents DOLD & VALEREJ

Το SOCIETY 3000 επιστρέφει στο Temple Athens για τα πρώτα «προσκεκλημένα» ("invites") clubnight της χρονιάς.
Το SOCIETY 3000 επιστρέφει στο Temple Athens για τα πρώτα «προσκεκλημένα» ("invites") clubnight της χρονιάς.

Αυτή τη φορά το μείγμα παρέχει ένα νοητικό ταξίδι βασισμένο σε ακατέργαστα μοτίβα και ψυχεδελικές λεπτομέρειες, προσκαλώντας τον Dold (Σουηδία) της Arsenik records για πρώτη φορά στην Αθήνα και τον Valerej, έναν συνεργάτη της κολεκτίβας Sublime με έδρα το Βερολίνο. Δύο εξειδικευμένοι techno players που θα ενταχθούν σε μια τριάδα της δικής μας, γνωστής τοπικής παρασκευής.

Line-up:

DOLD (Arsenik, Key vinyl, Stockholm)
VALEREJ (Sublime kollektiv, Berlin)
IMPVLSIV (SOCIETY 3000, Athens)
RLCT X ICARUS IN LOVE (SOCIETY 3000, Athens



BIOS

DOLD (ARSENIK RECORDS, BLUE HOUR, MINDTRIPREC)
Αναδεικνύοντας ως ένα από τα κορυφαία φώτα της σύγχρονης Techno, ο Patrik Eriksson AKA Dold έχει ανέβει στις βαθμίδες και έγινε τόσο σεβαστός όσο και θαυμασμένος όχι μόνο στην πατρίδα του, τη Σουηδία, αλλά και σε ολόκληρη την κοινότητα της Ηλεκτρονικής μουσικής στο σύνολό της. Μαζί με τον συνεργάτη ζωντανών εμφανίσεων, ο Kuf - Eriksson ίδρυσε το Arsenik το 2015, ένα κατάστημα αφιερωμένο κυρίως στη στέγαση των παραγωγών του ζευγαριού - αλλά στη συνέχεια αναπτύχθηκε με τα χρόνια για να καλωσορίσει νέους καλλιτέχνες και ως εκ τούτου έγινε μια ευρέως υποστηριζόμενη πηγή πίστας εστιασμένη μουσική.

Ως παραγωγός, οι παραγωγές του Eriksson βρίσκονται σε ένα ισχυρό αισθητικό σταυροδρόμι - κοιτάζοντας ταυτόχρονα τις πιο εγκεφαλικές αρχές αυτού του ακραίου είδους - δηλαδή Ambient, IDM & Electro - και ασυμβίβαστο loop Techno με μια ενδιαφέρουσα λεπτότητα - που υποδηλώνει μια πλούσια δυναμική καλλιτέχνη , βαθιά παλέτα ικανή να απαθανατίσει πραγματικά μοναδικές εσωστρεφείς στιγμές και να τις μεταφράσει σε μια σειρά από ηχητικές εμπειρίες.
Αυτός ο νεαρός DJ & ζωνταν
ός ερμηνευτής φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της πιο πρόσφατης ιστορίας επιτυχίας της Στοκχόλμης - ένας καλλιτέχνης σε μια συναρπαστική διασταύρωση της καριέρας του με ένα λαμπρό μέλλον. Ενώ η υπάρχουσα παραγωγή στο Arsenik, το Blue Hour και το MindTrip μπορεί ήδη να στρέφουν τα κεφάλια τους στο τοπίο της Techno - αισθάνεται κανείς ότι τα καλύτερα έρχονται.

Βρείτε τον καλλιτέχνη στο διαδίκτυο:
Facebook: https://www.facebook.com/ddoldd/
Soundcloud: https://soundcloud.com/ddoldd
Σύμβουλος κατοίκου: https://www.residentadvisor.net/dj/dold

VALEREJ (SUBLIME)
Ο Valerej είναι ένας DJ και παραγωγός με έδρα το Βερολίνο, ο οποίος ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην παράνομη rave σκηνή του Βερολίνου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συνιδρυώντας την καθιερωμένη πλέον κολεκτίβα Sublime. Ο ήχος του έχει τις ρίζες του στη μινιμαλιστική πλευρά της techno με γνώμονα τα κρουστά, πάντα με επίκεντρο τις βαθιές, groovy μπάσο και τους υπνωτικούς tribal ρυθμούς, εμποτισμένους με ψυχικά και ονειρικά ηχητικά τοπία του Ντιτρόιτ.

Βρείτε τον καλλιτέχνη στο διαδίκτυο:
Instagram: https://www.instagram.com/valerej030:
Soundcloud: https://soundcloud.com/valerej030
Σύμβουλος κατοίκου: https://ra.co/dj/valerej

Εξώφυλλο: sotiris.sub
https://www.instagram.com/sotiris.sub/


Tickets
Presale: 8€ [ https://cometogether.live/event/659/ ]
Door: 10€


DOORS OPEN: 00:30

*Respect your fellow ravers and the space. Intrusive or discriminatory behaviors of any kind will not be tolerated.



TEMPLE Athens
Ιακχου 17, Γκάζι, Αθήνα